top of page

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση - Προκήρυξη Εκλογών Συλλόγου


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο χώρο του Σχολείου μας.

Παρουσιάστηκε από τα μέλη του Δ.Σ. ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και διαβάστηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ο απολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.

Στη συνέχεια εκλέχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή για διενέργεια αρχαιρεσιών για τα όργανα του Συλλόγου Γονέων και πιο συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Εκπρόσωπο στην Ένωση Γονέων του Δήμου Πατρέων, τον Εκπρόσωπο στη Σχολική Κοινότητα, την Εξελεγκτική Επιτροπή. Μέλη της εφορευτικής επιτροπής είναι οι κ. Βασίλειος Γαλανόπουλος, Δημήτριος Θωμάς και Χρήστος Κατσιρόπουλος.

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης οι εκλογές θα διεξαχθούν τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018. Με βάση το κατασταστικό του Συλλόγου η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος των υποψηφίων μελών του Συλλόγου για κάποιο από τα παραπάνω όργανα είναι η Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018.

Η Εφορευτική Επιτροπή καλεί τους υποψηφίους να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την Αίτηση Υποψηφιότητας μέχρι τις 14/12/2018 στον ακόλουθο σύνδεσμο:

bottom of page