top of page

Γιορτή Λήξης της Σχολικής Χρονιάς


Μεγάλη η επιτυχία της φετινής γιορτής λήξης του Σχολείου μας την Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος.

Μια γιορτή γεμάτη Ελλάδα καθώς τα παιδιά μας τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια που διδάχθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αλλά και γεμάτη ποίηση και μουσική, συνοδευμένη από τους ήχους παραδοσιακών οργάνων του Βυζαντινού Ηχοχρώματος, υπό τη μουσική επιμέλεια του γονέα του Σχολείου μας κ. Νεκτάριου Πιτσιούγκα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδακια του Νηπιαγωγείου μας για την όμορφη νότα που μας έδωσαν. Συγχαρητήρια και στις νηπιαγωγούς μας κ. Χρύσα Σταματούκου, Ανθούλα Λογοθέτη και Νατάσα Δρακούλη για την πολύ όμορφη γιορτή!!!

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά του 8Θεσίου και 2Θεσίου Δημοτικού για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς μας για τη συμβολή τους στη γιορτή, και στο διευθυντή του σχολείου μας κ. Μπάμπη Αλεξόπουλο για την άρτια οργάνωση!!! Τέλος, οι όποιοι ευχαριστήριοι λόγοι είναι λίγοι για την κατάθεση ψυχής της εκπαιδευτικού μουσικής του σχολείου μας κ. Μαρίας Ρέντιτ που είχε την επιμέλεια της γιορτής!!!

Συγκινητικός ο αποχαιρετισμός προς τα παιδιά της Στ' τάξης που αποφοιτούν από το Σχολειό μας και θα φοιτούν από του χρόνου στο Πειραματικό Γυμνάσιο. Ο Σύλλογος γονέων εύχεται σε όλους καλή πρόοδο στο νέο τους Σχολείο!!!

Θερμές οι ευχαριστίες μας προς τους χορηγούς μας κ. Μυλωνά (Grande Μυλωνάς) για την προσφορά παγωτών σε όλα τα παιδιά, τη Λουξ για την προσφορά αναψυκτικών, την Coffee Island για την προσφορά καφέ σε μεγάλους και Babyccino σε μικρούς, και τον όμιλο Νάκα για την προσφορά εκπτωτικών κουπονιών για βιβλία σε όλα τα παιδιά του Σχολείου μας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη γιορτή του Νηπιαγωγείου και στη συνέχεια τη γιορτή του Δημοτικού.

Α' Μέρος Γιορτής: Νηπιαγωγείο

Β' Μέρος Γιορτής: Δημοτικό

bottom of page