top of page

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η αποκατάσταση του Σχολείου μας


Τα προβλήματα λειτουργίας του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Πατρών, είχαν τεθεί στο επίκεντρο συζήτησης του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα με την Πρύτανη Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, καθώς το Πανεπιστήμιο Πατρών δεν είχε τα απαιτούμενα κονδύλια για την αποκατάσταση του κτιρίου.

Ο κ. Κατσιφάρας ανέβαλε πρωτοβουλία, ώστε με τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων η Περιφέρεια να αναλάβει το κόστος του έργου, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, που θα υλοποιήσει το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ειδικότερα θα γίνουν παρεμβάσεις αποκατάστασης στο κτίριο, αλλά και στον προαύλιο χώρο, κατασκευή πεζοδρομίων και ασφαλτόστρωση περιμετρικών δρόμων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενέκρινε στις 16 Απριλίου 2018, την πρόταση , η οποία εγκρίθηκε στην συνέχεια από το Περιφερειακό Συμβούλιο στις 25 Απριλίου 2018.

Κατόπιν , στις 25 Μαΐου 2018, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης αποφάσισε την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποιησή του για την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ως Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο Πατρών για τις ενέργειές τους!!!

bottom of page