top of page

Δραστηριότητες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης


Με δυο πολύ σημαντικές δραστηριότητες τελείωσε η φετινή χρονιά για τον Όμιλο Αριστείας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Η πρώτη αφορούσε στο 5ο συνεχόμενο τουρνουά για μαθητές - μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων που οργανώνει ο όμιλος Αριστείας και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 σε συνεργασία με τον Αθλητικό σύλλογο Ίφιτος Πατρών. Οι συμμετέχοντες του Ομίλου Αριστείας υποδέχτηκαν παιδιά από όλα τα Δημοτικά Σχολεία των Πατρών και έπαιξαν μαζί τους για 3 ώρες με το σύνθημα «Νικητής είναι η προσπάθεια».

Η δεύτερη αφορούσε στο Σχολικό Πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και Πέμπτη 16 & 17 Μαΐου 2018 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών. Πέραν των συμμετεχόντων του Ομίλου έλαβαν μέρος και πολλοί μαθητές από το σχολείο μας. Κάποιες αξιοσημείωτες επιδόσεις για τις τάξεις Α-Δ ήταν του Ν.Π. από το 8θέσιο που κατετάγη στις θέσεις 3-4, της Α.Μ. που έπαιξε στον τελικό και κατέκτησε τη 2η θέση καθώς και του Α.Κ. από το 2θεσιο που έφτασε στους προημιτελικούς (θέσεις 5-8). Τέλος, στις μεγάλες τάξεις τη σημαντικότερη θέση κατέλαβε ο Ε.Δ. από το 8θέσιο που συμμετείχε στους προημιτελικούς.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές - μαθήτριες του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πατρών καθώς και του Ομίλου Αριστείας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την άψογη εμφάνιση τους στους αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Θερμά συγχαρητήρια και στον εκπαιδευτικό μας και υπεύθυνο του Ομίλου Μιχάλη Κατσικαδέλη!!!

bottom of page