top of page

Τα όρια είμαστε εμείς


Με την παρουσία των διεθνών αθλητών μας Φωτεινής Μπουσίου και Λευτέρη Μαύρη το Σχολείο μας τίμησε την Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία.

Στη στρογγυλή τράπεζα που διοργανώθηκε με τίτλο "Τα όρια είμαστε εμείς" και παρουσία της Σχολικής Συμβούλου Φυσικής Αγωγής Πολυξένης Κοτρέτσου, του διευθυντή του Σχολείου μας Χαράλαμπου Αλεξόπουλου και του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής Μιχάλη Κατσικαδέλη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και το πείσμα που τους διακρίνει.

Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας αφού άκουσαν προσεκτικά τους ομιλητές, έθεσαν ερωτήματα στους προσκεκλημένους και συζήτησαν μαζί τους. Ακολούθησε αγώνας επίδειξης των δυο διεθνών που εντυπωσίασε τα παιδιά μας. Οι δυο πρωταθλητές αντάλλαξαν μερικές μπαλιές με δυο μαθητές του σχολείου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια επόμενη συνάντηση όπου θα έχουν όλοι τη δυνατότητα να παίξουν φιλικούς αγώνες. Στο τέλος με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού δόθηκαν στους αθλητές αναμνηστικά δώρα φτιαγμένα με τη ματιά και την αγάπη των παιδιών.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας για τη συγκεκριμένη δράση που συντελεί στην ευαισθητοποίηση της σχολικής μας κοινότητας σχετικά με το θέμα των Ατόμων με Αναπηρία!!!

bottom of page