top of page

Εκδρομή Συλλόγου - Ανακοινώσεις


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έλαβε πολλά μηνύματα γονέων σχετικά με την προγραμματισμένη εκδρομή της 10ης Δεκεμβρίου 2017 στην Αθήνα. Υπάρχουν πολλά παιδιά του σχολείου μας που δεν μπορούν να συμμετέχουν στην εκδρομή παρ’ ότι το επιθυμούν λόγω της συμμετοχής τους σε εξετάσεις ξένων γλωσσών ή σε εκδήλωση του Σχολείου μας στην Κάτω Αχαΐα κατά την ίδια ημέρα.

Ο Σύλλογος στην προσπάθειά του να δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής όλων όσων το επιθυμούν ανακοινώνει την οργάνωση δεύτερης εκδρομής την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018. Η εκδρομή θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και την έκθεση «Science Fiction: Ταξίδι στο Άγνωστο» και τέλος στο Θεματικό Πάρκο «Μυστικοί Κόσμοι του Ευγενίου Τριβιζά» με ενδεικτικό κόστος μεταφοράς 15 € ανά άτομο, κόστος εισόδου στην έκθεση της Στέγης 3 € ανά άτομο και στο Θεματικό Πάρκο 6 € ανά άτομο, ήτοι συνολικό ενδεικτικό κόστος 24 € ανά άτομο. Η εκδρομή της 14ης Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί εφ’ όσον υπάρξει συμμετοχή τουλάχιστον 32 ατόμων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως 20 Δεκεμβρίου 2017.

Όσον αφορά στην προγραμματισμένη εκδρομή της 10ης Δεκεμβρίου 2017, ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης στο Θεματικό Πάρκο «Μυστικοί Κόσμοι του Ευγενίου Τριβιζά» κατά τη συγκεκριμένη ημέρα. Το πρόγραμμα της εκδρομής συνεπώς διαμορφώνεται ως ακολούθως:

08:00 Αναχώρηση από Πάτρα

11:00 Επίσκεψη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

14:00 Έκθεση «Science Fiction: Ταξίδι στο Άγνωστο»

16:00 Φαγητό – Ελεύθερος Χρόνος

18:30 Αναχώρηση για Πάτρα

Λόγω της αλλαγής του προγράμματος, απαιτείται επανεπιβεβαίωση της συμμετοχής όλων όσων έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον έως 5 Δεκεμβρίου 2017. Για το σκοπό αυτό θα τους αποσταλεί σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφ’ όσον έχουν δηλώσει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία στην αντίθετη περίπτωση. Το ενδεικτικό κόστος της εκδρομής της 10ης Δεκεμβρίου 2017 διαμορφώνεται σε 18 € ανά άτομο που περιλαμβάνει το ενδεικτικό κόστος μεταφοράς 15 € και την είσοδο στην έκθεση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφ’ όσον υπάρξει επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος τουλάχιστον 32 ατόμων.

bottom of page