top of page

Βάψιμο προαυλίου του Σχολείου μας


Ολοκληρώσαμε σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, το μεγαλύτερο μέρος του βαψίματος του προαυλίου του Σχολείου μας, μια προσπάθεια η οποία ξεκίνησε μετά το καλοκαίρι με στόχο να βελτιωθεί το περιβάλλον στο οποίο μαθαίνουν, παίζουν και ζουν τη μισή μέρα τους τα παιδιά μας.

Σήμερα, σχεδιάσαμε μια μεγάλη σκακιέρα, αίτημα των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας, ολοκληρώσαμε το φιδάκι, ζωγραφίσαμε ακόμη δύο παιγνίδια αυλής στους οριοθετημένους κύκλους του προαυλίου. Η αυλή μας έχει πια πολύ χρώμα, πολλά παιγνίδια αυλής που ελπίζουμε ότι θα κεντρίσουν τη φαντασία των μικρών μαθητών και μαθητριών και θα χρησιμοποιηθούν ως παιδαγωγικά μέσα από τους εκπαιδευτικούς μας προωθώντας διαθεματικές προσεγγίσεις και προάγοντας τη συναισθηματική αγωγή των παιδιών.

Πολλές ευχαριστίες προς το 5ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πάτρας για τη βοήθειά τους στην ολοκλήρωση της προσπάθειας. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας τόσο σήμερα όσο και στις προηγούμενες σχετικές εφορμήσεις του Συλλόγου. Χωρίς την απτή ανθρώπινη προσπάθεια και βοήθεια τα χρώματα θα βρίσκονταν ακόμη στα κουτιά τους και το προαύλιό μας θα εξακολουθούσε να είναι άχρωμο, μη παιγνιώδες και μη ελκυστικό. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

bottom of page