top of page

Αποχαιρετιστήριο Πάρτυ για τη Στ Δημοτικού


Με ένα πάρτυ στην παραλία της Πλάζ του ΕΟΤ στην Πάτρα αποχαιρετήσαμε χθες βραδυ, 15 Ιουνίου 2017, τα παιδιά της Στ τάξης του 8/θεσίου και 2/θεσίου Πειραματικού Δημοτικού. Το παρόν έδωσαν όλα τα παιδιά της Στ, οι οικογένειές τους, η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Τα παιδιά μας έπαιξαν, άκουσαν μουσική, χόρεψαν και κάποια κολύμβησαν. Σε μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα παιδιά και γονείς παρακολούθησαν την προβολή ενός βίντεο που προέκυψε από υλικό σχετικό με την πορεία των παιδιών στο Σχολείο μας από τα χρόνια του Νηπιαγωγείου ως σήμερα, που επεξεργάστηκε ο Σύλλογος Γονέων. Έτσι, ξεκινώντας από τη χρονιά που ήταν στα Νήπια, ντυμένα πειρατές, είδαμε την πορεία τους στο χρόνο στις διάφορες δράσεις του Σχολείου, με κορυφαίες στιγμές τη γιορτή των Ψαριών της Γ' Δημοτικού, τη νύχτα στην Ακρόπολη της Δ' Δημοτικού, το πρόγραμμα Erasmus στην Ε' Δημοτικού. Και βέβαια την εικόνα του σήμερα, που τα παιδιά της Στ ετοιμάζονται να ανοίξουν τα φτερά τους αποφοιτώντας από το Δημοτικό.

Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας μοίρασαν στα παιδιά ως αναμνηστικά δωράκια από ένα μπλουζάκι με γραμμένα τα ονόματα όλων των παιδιών της Στ και των δασκάλων τους, και από ένα USB στικ με το βίντεο και το ηχογραφημένο τραγούδι τους, προσφορά και τα δύο του Συλλόγου.

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία Λουξ Μαρλαφέκας για την προσφορά των αναψυκτικών. Ο Σύλλογος πρόσφερε τις πίτσες, τα νερά, και την όλη διοργάνωση του πάρτυ.

Τα παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 21 Ιουνίου 2042, σε 25 χρόνια από σήμερα!!!

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο, καλή σταδιοδρομία και να διατηρήσουν την παιδική ματιά τους σε όλη τη ζωή τους!!!

bottom of page