top of page

Αθλητικό Καλοκαιρινό Καμπ Πανεπιστημίου Πατρών


Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να λειτουργήσει καλοκαιρινό αθλητικό καμπ για παιδιά ως συνέχεια των αθλητικών ακαδημιών που λειτουργούν όλη τη χρονιά, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου από τις 19 Ιουνίου 2017 έως και τις 28 Ιουλίου 2017, ανάλογα με το ενδιαφέρον.

Συντονίζουν μέλη Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου και εκπαιδεύουν οι καθηγητές φυσικής αγωγής των αθλητικών ακαδημιών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος έως και Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 με συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου http://gym.upatras.gr/node/175 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου:

Το αθλητικό καλοκαιρινό καμπ θα λειτουργήσει μόνο αν εγγραφεί ως την παραπάνω ημερομηνία ικανοποιητικός αριθμός παιδιών.

Πληροφορίες: Τρίτη 3-5 μμ, Τετάρτη 4-5 μμ, Σάββατο και Κυριακή 09:00-13:00 στο τηλ. 2610993055 (Πανεπιστημαικό Γυμναστήριο, ισόγειο)

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

bottom of page