top of page

Το Πασχαλινό Παζάρι του Σχολείου μας


Με επιτυχία διοργανώθηκε στις 6 Απριλίου 2017, το Πασχαλινό Παζάρι του Σχολείου μας στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό στην Πάτρα. Εκτέθηκαν λαμπάδες και είδη χειροτεχνίας που κατά κύριο λόγο έφτιαξαν τα παιδιά του Σχολείου με παρότρυνση και καθοδήγηση από δασκάλους, δασκάλες και νηπιαγωγούς. Επίσης εκτέθηκαν είδη χειροτεχνίας, κουλουράκια και είδη ζαχαροπλαστικής που έφτιαξαν γονείς και κηδεμόνες, μέλη του Συλλόγου.

Θερμές ευχαριστίες προς το Σχολείο και τη διοίκησή του για το αγκάλιασμα και τη στήριξη που παρείχε στη συγκεκριμένη δράση!!! Επίσης ξεχωριστά προς καθένα από τα μέλη του Συλλόγου διδασκόντων για την ιδιαίτερη προσπάθεια που καταβλήθηκε κατά το τελευταίο διάστημα, για την κινητοποίηση των παιδιών μας, και τη δημιουργικότητα που χαρακτήριζε όλες τις κατασκευές!!!

Πολλές ευχαριστίες προς τα μέλη του Συλλόγου Γονέων που ενεργοποιήθηκαν και προσέφεραν είδη χειροτεχνίας, γλυκίσματα, κουλουράκια και τσουρέκια, και που βοήθησαν στο στήσιμο της έκθεσης, στη συσκευασία των λαμπάδων και των λοιπών ειδών!!!

Τέλος, προς όλους τους γονείς και φίλους του Σχολείου μας που αφιέρωσαν κάποιες ώρες από το απόγευμά τους για να επισκεφθούν την έκθεση και να δουν τις δημιουργίες της κοινότητας του Σχολείου μας!!! Η κινητοποίηση αυτή είναι και το σημαντικότερο αποτέλεσμα του Παζαριού!!! Και του χρόνου!!!

bottom of page