top of page

Αγώνες Καλαθοσφαίρισης 3Χ3


Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας διοργάνωσε Σχολικούς Αγώνες Καλαθοσφαίρισης 3Χ3 μαθητών και μαθητριών Δημοτικών Σχολείων, σχολικού έτους 2016-2017 (Αγώνες ΑθλοΠαιδείας).

Το σχολείο μας (8/Θ και 2/Θ ΠΔΣΠΠ) συμμετείχε στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Τόφαλος, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και αγωνίστηκε με τα σχολεία της περιοχής μας: 16ο ΔΣ, 62ο ΔΣ, 49ο ΔΣ, Κάτω Καστριτσίου, Ρίου, Αγίου Βασιλείου, Δρεπάνου.

Το κάθε σχολείο συμετείχε με 3 αντιπροσωπευτικές ομάδες (αγοριών, κοριτσιών ή μεικτή). Τις ομάδες μας συγκρότησαν οι μαθητές της Στ' Τάξης του 2/Θ και 8/Θ.

Μέσα από τη συμμετοχή τους σε αυτούς τους αγώνες τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε αγώνες, να εφαρμόσουν ό,τι διδάχθηκαν στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να παίξουν, να χαρούν και να απολαύσουν την εμπειρία της συμμετοχής, καθώς και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες από την αλληλεπίδραση με τους συμμαθητές τους άλλων σχολείων.

Τα παιδιά συνόδευσαν ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής Διονύσιος Παπαγιαννόπουλος και η δασκάλα της Στ' Τάξης 8/Θεσίου Ινές Τσέζου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους!!!

bottom of page