top of page

Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αχαΐας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Μαρτίου 2017 το Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νομού Αχαΐας. Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι Πατρών και εντάσσονται στους Αγώνες ΑθλοΠαιδείας της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Β'/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Στις 8 Μαρτίου 2017 αγωνίστηκαν μαθητές και μαθήτριες των Γ', Δ' τάξεων. Από το σχολείο μας αγωνίστηκαν οι μαθητές Ε. Δανασής, Ν. Πλατανησιώτης, Α. Κατσικαδέλης, Σ. Κούτουλας, και Α. Δημακόπουλος και οι μαθήτριες Α. Μπιτχαβα και Ι. Τζόλα. Αρχικά τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομίλους των τεσσάρων με τους δύο πρώτους από κάθε όμιλο να περνάνε στη φάση των Νοκ-Άουτ.

Τα τελικά αποτελέσματα έφεραν τον Ε. Δανασή να κατακτά την 3η θέση, τον Α. Κατσικαδέλη να προκρίνεται στην τελική φάση των Νοκ-Άουτ στις θέσεις 1-16, και τους Ν. Πλατανησιώτη, Σ. Κούτουλα και Α. Δημακόπουλο να κατατάσσονται στις θέσεις 1-32. Στις μαθήτριες η Α. Μπιτχαβα κατέκτησε την 1η θέση και η Ι. Τζόλα την 3η θέση.

Επίσης οι μαθητές Ανδρικόπουλος και Δρακονταειδή του Δημοτικού Σχολείου Καστριτσίου που παρακολουθούν τον Όμιλο Αριστείας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Σχολείου μας κατετάγησαν στις θέσεις 1-32 και την 3η θέση αντίστοιχα.

Στις 9 Μαρτίου 2017 αγωνίστηκαν μαθητές και μαθήτριες των Ε', Στ' τάξεων. Από το σχολείο μας συμμετείχαν οι μαθητές Μ. Καραγεωργόπουλος και Σ. Σακελλαρόπουλος, και η μαθήτρια Μ. Καραγεωργοπούλου, που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια στους ομίλους που αγωνίστηκαν.

Στην οργανωτική επιτροπή των αγώνων ήταν ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας Μ. Κατσικαδέλης, που με τον κ. Ζήκο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής έδωσαν αγώνα επίδειξης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις!!!

bottom of page