top of page

Κοπή Βασιλόπιτας 2017


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 13 Ιανουαρίου 2017, με πρωτοβουλία και οργάνωση από τον Σύλλογο Γονέων κ Κηδεμόνων των Σχολείων μας, κοπή Βασιλόπιτας σε όλες τις τάξεις του 8/θεσίου και 2/θεσίου Δημοτικού Σχολειου και του 2/θεσίου Νηπιαγωγείου. Η τύχη χτύπησε την πόρτα της Λυγερής Π. και Κωνσταντίνας Λ. από το Νηπιαγωγείο, του Διονύση Σ. από την Α' Τάξη του 8/θεσίου, της Σοφίας Κ. από τη Β' Τάξη του 8/θεσίου, του Νικόλα Π. από τη Γ' Τάξη του 8/θεσίου, του Γιώργου Μ. από τη Δ' Τάξη του 8/θεσίου, της Μαρίας Ειρήνης Κ. από την Ε' Τάξη του 8/θεσίου, του Φαίδωνα Σ. από την Στ' Τάξη του 8/θεσίου, και της Μαρίνας Β. από την Ε' Τάξη του 2/θεσίου Δημοτικού.

Τα τυχερά παιδάκια του νηπιαγωγείου και της Α', Β' και Γ' τάξης του 8/θεσίου Δημοτικού έλαβαν ως δώρα βιβλία, του 2/θεσίου Δημοτικού επιτραπέζιο παιχνίδι, ενώ τα παιδιά της Δ', Ε' και Στ' τάξης του 8/θεσίου Δημοτικού έλαβαν ως δώρο διπλές προσκλήσεις για τον αγώνα μπάσκετ Προμηθέα - Παναθηναϊκού, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 21/01/2017. Σε όλα τα τυχερά παιδάκια δόθηκαν επιπλέον ως δώρα χειροποίητα γούρια, ευγενική προσφορά της κ. Μαρίας Κοντέα, εκπαιδευτικού και μητέρας μαθητριών του σχολείου μας.

Οι βασιλόπιτες ήταν προσφορά των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Οι προσκλήσεις για τον αγώνα μπάσκετ ήταν ευγενική προσφορά του Α.Σ.Π. Προμηθέα. Το επιτραπέζιο είναι ευγενική προσφορά του μέλους του Δ.Σ του Συλλόγου μας Ανδρέα Γιατρά. Τα βιβλία ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και κοπή Βασιλόπιτας του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου προσέφερε και μία συλλογή αφεψημάτων για τον Σύλλογο Διδασκόντων, αλλά και το γούρι στο τυχερό της Βασιλόπιτας. Εκφράστηκε η επιθυμία του Συλλόγου να συμβάλει θετικά στις όποιες προσπάθειες του Σχολείου και να δράσει υποστηρικτικά στο έργο των διδασκόντων με στόχο την ανάδειξη του Σχολείου σε χώρο παιδείας και πολιτισμού. Έγινε επίσης μία πρώτη αναφορά στις δράσεις που κατά προτεραιότητα προτίθεται να αναλάβει το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Τα παιδιά και οι δάσκαλοι με πολύ μεγάλη χαρά αγκάλιασαν την ιδέα της συμμετοχής του σχολείου στο παιδικό καρναβάλι ως "Κεφάτοι Πειραματιστές" και ανανεώθηκε το ραντεβού όλων στο καρναβαλικό πάρτι που θα προηγηθεί της παρέλασης του παιδικού καρναβαλιού.

Τέλος, έγινε ανταλλαγή ευχών για να υπάρχουν παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σας εύχεται Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία και δημιουργικότητα.

bottom of page