top of page

Έναρξη Αθλητικών Ακαδημιών Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου


Ξεκίνησαν και για φέτος, από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, τα εβδομαδιαία προγράμματα αθλητικών ακαδημιών για παιδιά και τα ειδικά προγράμματα εκγύμνασης ενηλίκων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Για τα παιδιά, η εκγύμναση ξεκινά με τα αθλήματα ποδοσφαίρου, στίβου, τένις, βόλει, καλαθοσφαίρισης και σκάκι. Για τους ενήλικες ξεκινούν οι δραστηριότητες στο τένις και στο Pilates-Fitness Aerobic.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ: http://gym.upatras.gr/node/48

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ : http://gym.upatras.gr/node/207

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Σε όλα τα αθλήματα, όλα τα παιδιά, ξεκινούν την πρώτη προπόνηση για γνωριμία με το άθλημα και ένταξη σε τμήμα όπου λειτουργούν περισσότερα τμήματα, σύμφωνα με την εμπειρία των προπονητών/-τριών

Όλα τα αθλητικά προγράμματα πραγματοποιούνται στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές και με την επίβλεψη μελών Ε.Ε.Π. Φυσικής αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

Το πρόγραμμα προπονήσεων (http://gym.upatras.gr/node/493) ισχύει από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 και αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη σύμφωνη γνώμη προπονητών, γονέων και υπεύθυνου προγραμμάτων, για την καλύτερη διεξαγωγή των προπονήσεων. Η καλαθοσφαίριση και το σκάκι ακαδημιών παιδιών θα ξεκινήσουν από την 1η Οκτωβρίου 2018 και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε όσους κάνουν την ηλεκτρονική προεγγραφή.

Αν σε οποιοδήποτε άθλημα η προσέλευση παιδιών ή ενηλίκων είναι πολύ μεγάλη, σύμφωνα με τους προπονητές/-τριες, θα δημιουργούνται δύο τμήματα για να πραγματοποιείται η προπόνηση όπως προβλέπεται.

Τα παιδιά και οι ενήλικες κατά τη διάρκεια του αθλητικού έτους εκτός από τις προπονήσεις συμμετέχουν σε εντός ή εκτός έδρας φιλικούς αγώνες και τουρνουά, με τους γονείς ή κηδεμόνες να έχουν την ευθύνη μετακίνησης των παιδιών, όταν και όπου χρειάζεται.

Η μηνιαία συνδρομή για όλα τα αθλήματα ορίζεται όπως τα προηγούμενα χρόνια, στα 25,00€ με ΦΠΑ για ένα παιδί και υπάρχει έκπτωση 20% για τη συμμετοχή αδερφού/ής στο ίδιο άθλημα. Στο στίβο παιδιών και στο σκάκι η μηναία συνδρομή είναι 20,00€ αντίστοιχα. Για το μήνα Σεπτέμβριο 2018 η συνδρομή είναι αναλογική ως προς την ημέρα έναρξης της κάθε δράσης. Τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας έχουν έκπτωση στην εγγραφή του 1ου τέκνου 10%.

Τα προγράμματα ενηλίκων ορίζονται στα 25,00€ μηνιαία συνδρομή το καθένα και ο μήνας Σεπτέμβριος έχει έκπτωση αναλογική ως προς την ημέρα έναρξης της δράσης. Το προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών και οι φοιτητές/-τριες έχουν έκπτωση 10% στις μηνιαίες συνδρομές.

Καλή Αθλητική χρονιά σε όλους!

bottom of page