top of page

Γιορτή Λήξης του Σχολείου μας - Προαναγγελία


Στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί φέτος η γιορτή λήξης του Σχολείου μας. Η γιορτή θα λάβει χώρα στις 14 Ιουνίου 2018. Η γιορτή του Νηπιαγωγείου μας θα ξεκινήσει στις 17:45 και η γιορτή του Δημοτικού θα ξεκινήσει στις 19:30. Στη γιορτή του Δημοτικού θα προηγηθούν οι μικρές τάξεις Α', Β' και Γ' του 8Θεσίου Δημοτικού και Α', Β' του 2Θεσίου Δημοτικού και θα ακολουθήσουν τα μεγαλύτερα παιδιά.

Η γιορτή θα βιντεοσκοπηθεί. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς να καταβάλουν το τίμημα κατά τη διάρκεια της γιορτής.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί με τα παιδιά μας το τέλος της φετεινής σχολικής χρονιάς και να αποχαιρετήσουμε τα παιδιά της Στ που ανοίγουν τα φτερά τους και φεύγουν από το Σχολείο μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήρουμε θερμά τους χορηγούς μας: τον κ. Μυλωνά για την προσφορά παγωτού προς τα παιδιά, την εταιρεία Λουξ για την προσφορά αναψυκτικών, την εταιρεία Coffee Island για την προσφορά καφέ προς τους ενήλικες και Babyccino (γάλα με σοκολάτα) προς τα παιδιά.

bottom of page