Αστέρι της Ευχής 2017


Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα! Όταν το όνειρο ενός σοβαρά άρρωστου παιδιού γίνεται πραγματικότητα, ενδυναμώνεται τόσο πολύ, ώστε να μάχεται με ακόμα μεγαλύτερο σθένος ενάντια στην ασθένεια που απειλεί τη ζωή του

Μέσω του προγράμματος Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο υλοποιείται σε όλα τα σχολεία με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δίνεται τη δυνατότητα σε κάθε παιδί με το συμβολικό ποσό των 2€, να αποκτήσει το δικό του Αστέρι της Ευχής! Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μπορεί να γράψει τη δική του Ευχή, “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης και φωτίζει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του!

Η Σχετική Ανακοίνωση

Την τρέχουσα περίοδο όλοι μας αντιμετωπίζουμε οικονομικές δυσκολίες, αλλά υπάρχουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν επιπλέον και το πρόβλημα υγείας του παιδιού τους. Γι’ αυτό, καλούμε όλους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της χώρας να μας στηρίξουν, παίρνοντας μέρος στο πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής” και να ενισχύσουν έτσι τον αγώνα των λιγότερο τυχερών παιδιών με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Αυτό που ζητάμε είναι να γίνετε αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια.

Να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, χαρά, χαμόγελο και ελπίδα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε σαν νεράιδες των παραμυθιών να εκπληρώνουμε τις Ευχές των παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Να βοηθήσετε κι εσείς να διώξουμε το μαύρο σύννεφο από τη ζωή αυτών των παιδιών.

Γιατί όπως είπε και ο συγγραφέας του αιώνιου παιδιού, Πήτερ Παν, James Mathew Barry: «Αυτοί που φέρνουν τον ήλιο στη ζωή των άλλων, φωτίζουν εξίσου τη δική τους ύπαρξη.»

Στοιχεία επικοινωνίας

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Τηλ./tel. : (+30)-210 - 9637660 & 7(εσωτ. 206,207,209,203)

Kιν./mob.: (+30)-694-6856-934

FAX: 210 - 9637774-5

Microsite: www.wishstar.gr Site: www.makeawish.gr

Email: wishstar@makeawish.gr

Εθνικής Αντιστάσεως 47, Δάφνη, 17 237 /

Ethnikis Atnistaseos 47, Dafni, 17 237