Πασχαλινό Bazaar Πειραματικού Σχολείου Πάτρας


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τους δασκάλους του σχολείου μας θα παρουσιάσουν σε ένα Πασχαλινό Bazaar, την δουλειά των παιδιών μας,(λαμπάδες, πασχαλινά καλάθια, κατασκευές κτλ), τα οποία θα είναι διαθέσιμα για πώληση.

Παρακαλούνται οι γονείς που επιθυμούν να προσφέρουν να έρθουν σε επικοινωνία με το σύλλογο και να συνδράμουν είτε με δικές τους κατασκευές, είτε με υλικά, είτε με πασχαλινά γλυκίσματα ή ότι άλλο επιθυμούν να προσφέρουν.

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό, ημέρα Πέμπτη 6 Απριλίου από τις 17:00 - 21:00. Συγκεκριμένα, στον ισόγειο χώρο όπου γίνονται παρουσιάσεις και αντίστοιχες ενέργειες.

Αγοράζοντας από τα προϊόντα του Bazaar βοηθάτε στην ενίσχυση, αναβάθμιση και διαμόρφωση του σχολείου μας.

Τα έσοδα θα διατεθούν για : 1) αγορά λουλουδιών και δέντρων που θα φυτευτούν στο σχολείο μας την 1η Μάη 2) αγορά χρωμάτων για δημιουργία επιδαπέδιων παιχνιδίων στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας , όπως και κατασκευή νέων χώρων για άθληση των μικρότερων τάξεων ( μπασκέτες χαμηλότερες κτλ), όπως και αγορά αθλητικού εξοπλισμού και 3) για χρώματα με τα οποία θα βαφτούν-διακοσμηθούν διάφορα σημεία της αυλής.

Θέλουμε την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή σας προκειμένου να έχουν επιτυχία οι παραπάνω δράσεις μας.