Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 4Χ4


Ολοκληρώθηκε το εσωτερικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 4Χ4 των μαθητών, μαθητριών της Στ' τάξης του σχολείου μας. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται κάθε χρόνο στο γενικότερο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και μετά την ολοκλήρωση της διδασκαλίας του αθλήματος του ποδοσφαίρου και προκειμένου οι μαθητές να εφαρμόσουν στην πράξη αυτά που διδάχθηκαν.

Το πρωτάθλημα διήρκεσε ενάμιση μήνα. Οι ομάδες χωρίστηκαν με κλήρωση σε δύο ομίλους και αγωνίστηκαν σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση οι ομάδες του κάθε ομίλου έπαιξαν με σύστημα ένας προς όλους και στη δεύτερη ο πρώτος του ενός ομίλου αγωνίστηκε με τον πρώτο του άλλου ομίλου και ούτω καθ' εξής.

Στον τελικό, η ομάδα της ΜΙΛΑΝ (Εμμέλεια, Άγγελος, Σοφία, Παύλος) νίκησε την ομάδα της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Θόδωρος, Κώστας, Ήλια, Μαρία) με σκορ 3-2 στα πέναλτυ. Τρίτη κατετάγη η ομάδα της ΜΠΑΓΕΡΝ (Άγγελος, Βασίλης, Μαριέττα, Αριάνα, Αριστέα) που νίκησε στο μικρό τελικό την ομάδα της ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Παναγιώτης, Χριστόφορος, Αιμιλία, Μαρίσια) με σκορ 2-1. Η τελική κατάταξη των ομάδων ήταν:

1. ΜΙΛΑΝ

2. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

3. ΜΠΑΓΕΡΝ

4. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

5. ΡΕΑΛ

6. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

7. ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές δημιούργησαν μόνοι τους τις ομάδες, διάλεξαν το όνομα που επιθυμούσαν και διαιτήτευσαν τα παιγνίδια. Το γενικό συντονισμό είχε ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής της τάξης Διονύσιος Παπαγιαννόπουλος.

Στα μέλη της νικήτριας ομάδας απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια (προσφορά πατέρα μαθητή του σχολείου) από το διευθυντή του σχολείου κ. Χαράλαμπο Αλεξόπουλο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή!!!