Οδηγίες για την Παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών 2017


Το Καρναβαλικό Γκρουπ του Πειραματικού Σχολείου «Ηλιόχρωμοι» έχει σειρά Νο 44 στην Παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών. Η Παρέλαση θα λάβει χώρα στις 19/02/2017 με ώρα εκκίνησης στις 11:15. Η προβλεπόμενη από τους διοργανωτές ώρα συγκέντρωσης είναι 10:00. (Οι γονείς με μικρότερα παιδιά θα πρέπει να λάβουν ωστόσο υπ’ όψιν την ώρα εκκίνησης της παρέλασης και τη σειρά παρέλασης του γκρουπ).

Το σημείο συγκέντρωσης του γκρουπ είναι στην Πλατεία Ομονοίας 15, μεταξύ Γούναρη και Γεωργίου Ρούφου, δεξιά κατεβαίνοντας τη Γούναρη προς το κέντρο της Πάτρας.

Όλα τα παιδιά που παίρνουν μέρος στην παρέλαση πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά καρτελάκια στα οποία αναγράφονται: ο αριθμός του γκρουπ (44), το ονοματεπώνυμο του παιδιού, το ονοματεπώνυμο του συνοδού/κηδεμόνα και το τηλέφωνο του συνοδού/κηδεμόνα. Ειδικά για τα ασυνόδευτα παιδιά είναι απαραίτητη η αναγραφή ονοματεπωνύμου και τηλεφώνου κηδεμόνα. Οι γονείς θα πρέπει να μεριμνήσουν για τις ανάγκες των παιδιών (π.χ. νερό).

Ο τερματισμός της παρέλασης είναι στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Αγ. Νικολάου. Οι κηδεμόνες των ασυνόδευτων παιδιών θα πρέπει μετά το τέλος της παρέλασης να παραλάβουν τα παιδιά τους στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Αγίου Νικολάου.