Οι στολές μας - Ηλιόχρωμοι

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος ο Σύλλογος των σχολείων μας πρόκειται να συμμετάσχει στο Καρναβάλι των Μικρών, το οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, με θέμα "ΗΛΙΟΧΡΩΜΟΙ".

Το κόστος της παιδικής στολής (0-18 ετών) ανέρχεται σε 17 € και της στολής των ενηλίκων ανέρχεται σε 20 €. Η στολή μας βρίσκεται ανηρτημένη στην ιστοσελίδα μας (www.peiramatikopatras.gr) αλλά και στα καταστήματα ΒΚΥ (Ερμού 46) και café Lille (γωνία Γούναρη και Ρήγα Φεραίου).

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε μαζί μας, θα πρέπει το συντομότερο και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 10/02/2017 να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα συμμετοχής, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. Η φόρμα συμμετοχής θα μας διευκόλυνε να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά για κάθε συμμετοχή, αλλιώς να επιστραφεί συμπληρωμένη στο σχολείο. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει θα πρέπει να καταθέσει ως προκαταβολή το ποσό των 10 € (ή και ολική εξόφληση) για κάθε συμμετοχή, αναφέροντας ως αιτιολογία για τον Δικαιούχο το όνομα και τον αριθμό στολών που πληρώνει, στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου μας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος {ΙΒΑΝ GR5401102260000022600274215 - Δικαιούχοι Γεώργιος Κόλιας/Χρυσάνθη Γεωργιοπούλου}. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να καταβάλετε την προκαταβολή (ή ολική εξόφληση) και στο cafe "Lille" καθημερινά από τις 12μμ-3μμ και 6μμ-9μμ.

Για την παράδοση θα ενημερωθείτε με νέα ανάρτηση τις προσεχείς ημέρες.

Καλό θα είναι το μπλουζάκι και το παντελονάκι ή το κολάν ή η φόρμα να είναι σε αντίστοιχους χρωματισμούς με τη στολή.

Στην κοριτσίστικη-γυναικεία στολή το συννεφάκι στο κάτω μέρος της στολής θα είναι το ίδιο με την αγορίστικη-αντρική.

Καλό θα είναι το μπλουζάκι και το κολάν ή το καλσόν να είναι σε αντίστοιχους χρωματισμούς με τη στολή.