ΣΧΟΛΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΆΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΌ ΕΤΟΣ 2021-2022

Αγαπητοί γονείς

Καθότι οι σχολικές φωτογραφίες αποτελούν μεγάλο μέρος των σχολικών αναμνήσεων, ο Σύλλογός μας, με την αρωγή της Διεύθυνσης του Σχολείου και σε συνεργασία με επαγγελματία φωτογράφο σας ενημερώνει ότι την προσεχή ΠΕΜΠΤΗ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια φωτογράφιση των μαθητών του σχολείου.

Αύριο λοιπόν Τρίτη 31/05/2022 θα μοιραστεί στους μαθητές η υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης φωτογράφισης των παιδιών.

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους στη ετήσια φωτογράφιση ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΈΤΟΥΣ 2021-2022, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη δήλωση και να επιστραφεί στο σχολείο μέχρι και την ΤΕΤΑΡΤΗ 01 ΙΟΥΝΙΟΥ συμπληρωμένη και με το αντίτιμο της φωτογράφισης. Αν για κάποιο παιδί δεν επιστραφεί από τους γονείς του η συμπληρωμένη βεβαίωση συναίνεσης, δυστυχώς αυτό δε θα μπορέσει να φωτογραφηθεί. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε και με το email του συλλόγου peiramatikopatras@gmail.com.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι τα παιδιά της ΣΤ τάξης του 8θεσίου και 2θεσίου Δημοτικού σχολείου που θα φωτογραφηθούν, το κόστος της φωτογράφισης και ένα αναμνηστικό το οποίο θα δοθεί θα είναι με δαπάνες του Συλλόγου σαν ένα ενθύμιο για το καινούργιο ταξίδι που ξεκινά.


Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων