ΣΤ' τάξη-Γιορτή Αποφοίτησης 2022

Ένα όμορφο συναρπαστικό ταξίδι τελείωσε με μια γιορτή αποφοίτησης για τη ΣΤ' τάξη εμπνευσμένη από όλα τα δρώμενα της σχολικής χρονιάς και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 στο προαύλιο χώρο του σχολείου.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Αλεξόπουλος ευχαρίστησε όλους τους εκπαιδευτικούς για τη στήριξη και την άψογη συνεργασία, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, τους γονείς και τους μαθητές για την ομαλή ολοκλήρωση μιας γεμάτης σχολικής χρονιάς από εμπειρίες, γνώσεις αλλά και αναμνήσεις που θα τα συντροφεύουν μια ζωή καθώς και το Σύλλογο μας για την αρμονική και εποικοδομητική συνεργασία και τη συμπαράσταση στο εκπαιδευτικό τους έργο.

Φυσικά, από τη γιορτή δεν έλειψε η συγκίνηση, ειδικά των γονέων των μαθητών της ΣΤ' τάξης που αποχαιρετούν το σχολείο που αγάπησαν και που έζησαν τόσα χρόνια γεμάτα με εμπειρίες, γνώση, παιχνίδι και φιλίες.

Τέλος ο Σύλλογός μας, πιστός στις παραδόσεις του, αποχαιρετά τα εκτάκια μας με όμορφα δωράκια που θα τους θυμίζουν το σχολείο μας και με ένα ραντεβού επανασυνάντησης για το 2035.

Συγκεκριμένα παρέδωσε στους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης το ενθύμιο της σχολικής τους φωτογράφισης, αναμνηστικό καπέλο καθώς και μια κλειδοθήκη με την ομαδική φωτογραφία της τάξης τους και την ημερομηνία συνάντησης.

Επίσης ο Σύλλογος εξασφάλισε τη βιντεοσκόπηση της γιορτής και τη δωρεάν διάθεση του βίντεο στους ενδιαφερόμενους γονείς καθώς και το κέρασμα των παρευρισκομένων με παγωτό, νερό και αναψυκτικά. Ως Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων ευχόμαστε στα παιδιά μας κάθε επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα στο Γυμνάσιο! Να πιστεύουν στον εαυτό τους και με τόλμη, δύναμη και υπομονή να απογειώσουν τα όνειρά τους. Και φυσικά σε όλους τους γονείς/κηδεμόνες, να έχετε πίστη και να είστε συνοδοιπόροι σε κάθε τους βήμα, σε κάθε νέο ορίζοντα της ζωής τους!

Καλή πρόοδο στα παιδιά!