top of page

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

  • sophia-mas
  • 15 Οκτ
  • διαβάστηκε 1 λεπτά

Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή 14 Απριλίου 2024, η εκδρομή του συλλόγου μας στο όμορφο και ιστορικό Μεσολόγγι.

Πρώτη στάση ήταν στο Βοτανικό Κήπο-Ζέλιος Γη, όπου και προσφέρθηκε στους μαθητές η εμπειρία της μάθησης για τη φύση ενώ ταυτόχρονα εν όψει Πάσχα συμμετείχαν σε ομάδα όπου με την καθοδήγηση των ειδικών κατασκεύασαν και στόλισαν τη δική τους λαμπάδα.

Επόμενη στάση, ήταν στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου στο Κήπο των Ηρώων, ένα μοναδικό για την Ελλάδα πάρκο με μνημεία για γνωστούς αλλά και ανώνυμους ήρωες που έπεσαν στον Αγώνα για την Ελευθερία. Εκεί οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο και να ακούσουν την ιστορία πίσω από τα 69 μνημεία Ελλήνων και Φιλελλήνων που βρίσκονται στο χώρο.

Στη συνέχεια υπήρξε επίσκεψη στο παρατηρητήριο των φλαμίνγκο και τέλος βόλτα στην παραλία για χαλάρωση και παιχνίδι!

Η χθεσινή εκδρομή πραγματικά εκπλήρωσε επαρκώς τους εκπαιδευτικούς στόχους ,αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μαθητών των σχολείων μας και αυτό ευχαριστεί ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ευχαριστούμε Zelios Gardens για

ree

τη φιλόξενη περιήγηση.

 
 
 

Σχόλια


  • Facebook Social Icon

© Copyright 2016 - Σύλλογος Γονέων. Proudly created with Wix.com

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Οδός Διαγόρα

26504 Μαγούλα, Πάτρα

bottom of page