Αντικατάσταση κουρτινών Πειραματικού Νηπιαγωγείου

Μέσα από τις δράσεις του συλλόγου για προσφορά και ενεργητική συμβολή του εθελοντισμού ολοκληρώθηκε κάτι που για καιρό είχε παραγκωνιστεί. Έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα με οδηγό τη καλή διάθεση για προσφορά και την αγάπη για τα παιδιά αντικαταστάθηκαν οι κουρτίνες στην τάξη του νηπιαγωγείου. Μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου συντόνισαν τη χορηγία για την αγορά του υφάσματος που έγινε από γονέα καθώς και τις εργασίες για το τελικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε αρχικά το χορηγό του υφασματος που θα ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του αλλά κυρίως τη κ. Αθανασία Στρατίκη Πανταζάκα γιαγιά νηπίου για τη προσωπική εργασία της μιας και ανέλαβε να ράψει τις μισές κουρτίνες αφιλοκερδώς. Αναμφισβήτητα ήταν η κινητήριος δύναμη για την επίτευξη του στόχου μας. Και τη μοδίστρα κ.Λέλα για την έκπτωση που παρείχε στο χορηγό με τη παρότρυνση του Συλλόγου για το ράψιμο των υπολοίπων κουρτινών.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Η κίνηση αυτή είναι σημαντική όχι μόνο γιατί κάλυψε μια εκ των πολλών αναγκών του σχολείου ως προς την υλικοτεχνική του υποδομή, αλλά και γιατί αποδεικνύει ότι ο εθελοντισμός και η συνεργασία είναι αξίες της σχολικής μας κοινότητας.

Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη πράξη αυτή. Θα μπορούσε να είναι η απαρχή για ακόμα περισσότερες δράσεις και ενέργειες μέσα από τη διάθεση της προσφοράς και τον εθελοντισμό από τον καθένα προσωπικά.